In de Posthoorn: Werken op 5 mei

U bent hier

In de Posthoorn: Werken op 5 mei

In de Posthoorn

In de Posthoorn van woensdag 10 mei staat een interview met Elmar Janssen, medewerker van de Haeghe Groep. Hij werkte dit jaar tijdens het bevrijdingsfestival in Den Haag. Bij Elmar konden bezoekers een stempel krijgen voor een 'plas-partout'. Hiermee konden bezoekers, na betaling van een halve munt, onbeperkt gebruik maken van het toilet.

Hoofdtaken

De medewerkers van de Haeghe Groep hadden de volgende taken op zich genomen: zorgen voor een goede doorstroom bij de toiletten, het spoelen van glazen en het legen van de afvalbakken. Dit jaar was de tweede keer dat de Haeghe Groep medewerkers inzette voor bepaalde werkzaamheden. Vorig jaar was een leerjaar. Zaken die toen haperden, verliepen dit jaar veel beter.

Evenementenservice

Het werken tijdens festivals en andere evenementen valt onder de evenementenservice van de Haeghe Groep. Dit is een popup-afdeling waar werkzaamheden projectmatig worden opgepakt en ingevuld. Vaak betreft het werkzaamheden zoals toezicht houden en schoonmaak van toiletten en terrein. Meer over de evenementenservice is te lezen op de pagina Diensten en Producten.

Artikel Posthoorn interview met medewerker Haeghe Groep die werkte op 5 mei tijdens het bevrijdingsfestival in Den Haag.

Neem contact met mij op

 logo kiwa certified FSSC 22000

Bijzonder ondernemend